Název | Množství a jednotka |
---|---|
telecí kýta | 350 - 400 g |
pappardelle | 350 g |
sušená rajčata | cca 8 ks |
smetana ke šlehání | 150 ml |
medvědí česnek | 1 hrst |
nakládaný zelený pepř | 1 lžička |
demi glace (nebo velmi silný vývar) | 50 ml |
parmezán | |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Postup: Příprava je jednoduchá a ingrediencí k tomuto druhu špaget postačí málo, neboť... zobrazit recept
Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a vložíme do papiňáku. Zalijeme zeleninovou směsí Halali... zobrazit recept
Postup: Panenku osolíme, opepříme a ze všech stran na rozpáleném oleji opečeme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...